Montagearbejde

Det kræver stor ekspertise at udføre montagearbejde, da konstruktionerne som regel ikke er standardløsninger. Claus’ smede & multiservice har siden 2012 arbejdet med montagearbejde i Midtjylland. Indgår du et samarbejde med Claus’ smede & multiservice, vil du opleve et alsidigt kendskab til avancerede svejsninger og montering af stålkonstruktioner. Der vil altid være gode råd at hente og mulighed for kreative løsninger. Det er som udgangspunkt målet, at komme så tæt på dine ideer som muligt, samtidig med at montagearbejdet bliver sikkert konstrueret og monteret. Du vil opleve et firma, som har kompetent udstyr til at udføre forskelligt montagearbejde og kender til de specifikke krav og regler om holdbare konstruktioner og ideelle opsætninger.

Certificeret svejsning

Certificeret svejsning

Med et godkendt svejsepas til certifikat svejsning kan Claus’ smede & multiservice udføre forskelligt montagearbejde i Midtjylland, og bl.a. hjælpe dig med:

 • Havelåger
 • Altaner
 • Gelænder
 • Stålhaller
 • Kontorbygninger
 • Stålkonstruktioner
 • Bjælker til lofter
 • Søjler til bygninger
 • Udførelse af konstruktioner i groft bygningstål 

Certificeret svejsning

Montagearbejde udført efter dine behov

Montagearbejde udført efter dine behov

Som faglært kleinsmed kan Claus’ smede & multiservice hjælpe dig med forskellige montageløsninger, som holder mange år i fremtiden. Med tilknytning til eget værksted, er det muligt at bearbejde og arbejde med forskellige jernkonstruktioner.
Der bruges bl.a. stål 235 til udformning af elementer til montagearbejde. Denne ståltype er særligt velegnet til svejsninger og forskellige bug, da den er nem at arbejde med og har en god formbarhed. Stål 355 egner sig til slidsstærke konstruktioner og boringer af huller. Desuden benyttes rustfrit stål også til forskellige produktioner.

Montagearbejde udført efter dine behov

Få et personligt tilbud på montagearbejde

Du har altid mulighed for at Claus’ smede & multiservice tager ud til dig og gennemgår det projekt, du ønsker hjælp til. Sammen kan vi tage en dialog om, hvad der vil fungere godt i din bygning af enten udvendige og indvendige montageløsninger. Du har også mulighed for at sende en tegning over det montagearbejde, du ønsker skal udføres. Det tilbud du modtager er altid personligt, og det vil være tydeligt for dig at gennemskue, hvad du nøjagtigt betaler for.

Udførelse af montagearbejde fra start til slut

Som kleinsmed har Claus’ smede & multiservice mulighed for at tilbyde professionel rådgivning og skitsering af din nye altan eller andre projekter, som du ønsker udført. Fordele for dig er, at det er den samme mand, som har taget mål, lavet tegninger, udarbejdet og svejset produktet som også vil stå for monteringsarbejdet og afsluttet projektet. Du får derfor en skræddersyet løsning, som er 100 pct. tilpasset din bygning. En komplet pakkeløsning, som egner sig godt til dig, som er privat boligejer.

Specialproduktion af større mængder montagearbejde i Midtjylland

Når du som firma ønsker at få produceret mange af de samme genstande, hjælper Claus’ smede & multiservice dig gerne. Smede- og svejsearbejdet bliver altid udført med høj faglig viden. Prisen på den efterspurgte opgave kan holdes nede ved brug af moderne maskiner, som erstatter den ofte dyre kranbil. Når din specialproduktion skal galvaniseret, tilbydes du, at produktionen transporteres til overfladebehandling og bagefter bliver leveret til din adresse, hvor du får hjælp til montagearbejdet.
Kræver arbejdet flere hænder eller større lokaler, har Claus’ smede & multiservice gode samarbejdspartnere, som står til rådighed.

Et par gode grunde til, hvorfor du skal vælge Claus’ smede & multiservice

Et par gode grunde til, hvorfor du skal vælge Claus’ smede & multiservice

 • Du har som kunde altid førsteprioritet og derfor lyttes der indgående til dine ønsker
 • Du kan se frem til professionel arbejdskraft
 • Du får solidt montagearbejde med mange års holdbarhed
 • Du får hurtige leveringstider
 • Du vil opleve fleksible arbejdstider

Et par gode grunde til, hvorfor du skal vælge Claus’ smede & multiservice

Skal Claus’ smede & multiservice udføre dit montagearbejde i Midtjylland?

Skal Claus’ smede & multiservice udføre dit montagearbejde i Midtjylland?

Er du på udkig efter at få udført professionelt smede- og montagearbejde, så tøv ikke med at kontakte Claus’ smede & multiservice allerede i dag. Du er velkommen til at give et kald på telefon 20 60 27 52 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Skal Claus’ smede & multiservice udføre dit montagearbejde i Midtjylland?